sreda, 27. februar 2013

Osvežitev dnevne sobe

Če želite v stanovanju spremembo, ki bo naredila vaše bivanje bolj prijetno, vam ni treba menjati pohištva – odločite se za osvežitev dnevne sobe, ki je lahko povsem enostavna.
Če imate voljo, vam priporočamo, da sredi dnevne sobe izberete steno ali del stene, ter jo sveže prepleskate – z barvo, ki bo odgovarjala vašemu počutju. Ker takšna »prenova« seveda ne pride v poštev pogosto, pa poskrbite za osvežitev dnevne sobe še z nekaj bolj enostavnimi prijemi. Vsako sezono vnesite v osrednji bivalni prostor svojega doma nekaj barv s pomočjo dodatkov za dom. Okrasne blazine, vaze, zabojčki in košare, zavesa ali preproga, pregrinjalo zofe, okrasek na omari – vse to bo poživilo vaš dom. Razmislite tudi o tem, kakšne so stene vaše dnevne sobe – polne ali prazne? Namestite ogledalo, sliko, ali pa kar celo galerijo majhnih družinskih slik, vsako v svojem okvirju. In kadar želite še manj dela, spremenite osvetlitev – tudi to dela čudeže! Kupite novo svetilko ali zgolj prestavite staro, pa bo videz dnevne sobe takoj popolnoma drugačen.
Za svež videz vašega doma torej ni potrebno veliko – samo malo domiselnosti in iznajdljivosti, pa se boste v njem takoj počutili bolje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar